Bugün, 19 Mayıs 2024 Pazar

YÜREĞİR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDİYOR

YÜREĞİR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDİYOR

YÜREĞİR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDİYOR

YÜREGIR’DE ‘BÜYÜK ASFALT HAREKÂTI’ DEVAM EDIYOR

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir’in ilçe genelinde ‘Büyük Asfalt Harekâti’ slogani ile baslattigi yol çalismalari hiz kesmeden devam ediyor.  Günlük yaklasik 20 farkli noktada çalisan ekipler bir taraftan sicak asfalt dökerken bir taraftan da bakim onarim yapiyor.

Yüregir Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri ilçede yol sorununun tamamen çözülmesi için hummali bir çalisma yapiyor. Suana kadar yaklasik 100 bin tonun üzerinde sicak asfalt döken ekipler günlük yaklasik 20 noktada çalisma yapiyor. Baslatilan ‘Büyük Asfalt Harekâti’ ile bölge bölge ilerleyen ekipler son olarak Akdeniz ve Dedekorkut mahallelerinde sicak asfalt çalismasi yapti.

Ilçede yogun bir çalisma yapildigini belirten Baskan Kocaispir, “Baslattigimiz ‘Büyük Asfalt Harekati’ kapsaminda ekiplerimiz günlük 20 nokta sicak asfalt, parke ve bakim onarim çalismalarina devam ediyor. Bir program dahilinde sorunlu tüm sokaklara girecegiz. Adana’mizin en güzel yollari Yüregir’de olacak.” seklinde konustu.

Akdeniz ve Dedekorkut mahallelerinde sicak asfalt çalismasi yapan ekipler, Levent, Kazim Karabekir, Tahsilli, Seyhan, PTT Evleri, Sariçam, Kiremithane, Solakli Cumhuriyet mahallelerinde bakim onarim ve yama, Bahçelievler ve Yavuzlar mahallelerinde parke tamir, Koza ve Köklüce mahallelerinde dolgu micir serimi, zemin hazirligi, Dogankent mahallesinde ise yeni yol açimi çalismasi yapiyor.

Yapilan çalismadan duyduklari memnuniyeti ifade eden mahalle sakinleri, Baskan Kocaispir ve ekibine tesekkür etti.

 

 



  • Pazar 32 ° / 18.5 ° Güneşli
  • Pazartesi 32.1 ° / 19.2 ° Güneşli
  • Salı 32.5 ° / 20.1 ° Güneşli